June 20, 2016

Najčešća pitanja

 1. Čime se bavi Dental Partner ?

Dental Partner je prvi i jedini sistem na našim prostorima koji omogućava prikazivanje vaših reklamnih poruka (banera) usko profilisanoj stručnoj populaciji u oblasti stomatologije.

 

2. Kako funkcioniše vaša usluga  ?

Dental partner ima ekskluzivno pravno na korišćenje prostora na našem najvećem stručnom internet sajtu za stomatologe www.dentopedia.info. S obzirom na ekskluzivitet, Dental Partner Vam omogućava korišćenje ovog sajta kao medija na kome se okupljaju i redovno ga posećuju stručna lica iz oblasti stomatologije. Odabirom nekog od naših paketa, imate mogućnost da vašu reklamnu poruku prikažete ovoj ciljnoj grupi

 

3. Zašto bi trebalo da koristim vaše pakete ? 

Zato što je ovo jedi

ni način kako da sigurno Vašu poruku prikažete onima za koje ste sigurni da su potencijalni kupci i korisnici vađih usluga. Povoljne cene paketa čine našu uslugu nezamenjivom .

 

4. Da li je broj mesta za prikaz banera ograničen ?

Da, postoji precizno definisan broj mesta na kojima se prikazuju vaše reklame (baneri). Nakon što naručite željeni paket, u slučaju da su sva mesta zauzeta, obavestićemo Vas o tačnom datumu kada će Vaša kampanja postati aktivna.

 

5. Kako garantujete preciznu isporuku i prikaza banera ?

Dental partner koristi jedan od najboljih sistema na svetu za sprovodjenje reklamnih kampanja. Reč je o svetski poznatoj, dobro proverenoj i aposlutno pouzdanoj platformi za distribuciju i praćenje reklamnih kampanja pod nazivom Revive Ad Server .

 

6. Da li mogu da promenim baner u toku trajanja kampanje ?

Da, u svakom trenutku sami možete promeniti izgled banera kao i link gde se posetilac upućuje.

 

7. Da li mogu da dobijem izveštaj o mojoj reklamnoj kampanji ?

Naravno. Kao naš korisnik, dobijate korisničko ime i šifru sa kojom se u svakom trenutku možete ulogovati na svoj nalog gde ćete videti trenutno stanje kampanje (broj preostalih klikova, vreme trajanja kampanje, distribuciju po danu i satu,itd…). Osim ovoga, nakon isteka vaše kampanje, od nas možete dobiti izveštaj u excel formatu.

 

 8. Ne posedujem banere, da li ih Dental Partner može napraviti ?

U zavisnosti od paketa koji izaberete, mi Vam možemo kreirati banere sa vašom reklamnom porukom.

 

9. Kako da naručim paket ?

Na stranici PAKETI, ispod detalja  paketa , nalazi se formular koji je potrebno popuniti nakon čega ćemo Vas kontaktirati za potvrdu.

 

 

10. Na koji način mogu da platim ?

Uplatom na račun ili paypalom.

 

Top